Скільки дверей в шафі? Приклади робіт >> FORUM
Forums

Forums

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 10.12.2025 - 05:12:43
Pages:  1  

Скільки дверей в шафі? Приклади робіт

MessageAuthor

Всім доброго дня! Потрібна допомога з вибором - хочу замовити шафу-купе, але не можу визначитися з кількістю дверей. Ширина ніші - десь 3 метри. Хтось каже, що краще дві широкі двері, хтось радить три вужчі. Які плюси і мінуси кожного варіанту? І взагалі, від чого краще відштовхуватися при виборі?

---------------------------------------------
blahosidfnsd

potomac

users main

Statistics:
Registration: 02.07.2003
02.12.25 - 03:06:22
Message # 1
RE: Скільки дверей в шафі? Приклади робіт

Кількість дверей залежить від ширини отвору та твоїх потреб. Дві двері будуть ширшими, відповідно важчими, і фурнітура на них має більше навантаження. Зате відкриваєш одну двері - і маєш доступ до більшої частини шафи. Три двері - легші, механізм працює м'якше, але доступ до речей трохи менший. Також важливо врахувати, що при трьох дверях завжди одна третина шафи закрита сусідньою дверею. Для трьох метрів я б схилявся до трьох дверей - це оптимальний варіант, коли кожна двері приблизно метр завширшки.

No matter where you go, there you are...

RRSperry

users main

Statistics:
Registration: 03.18.2002
02.12.25 - 03:32:19
Message # 2

Дякую за пояснення! Я теж стояв перед таким вибором і врешті зробив три двері. Головний аргумент був - надійність механізму. Дві дверці по півтора метра - це дійсно велике навантаження, і є ризик, що з часом механізм почне працювати гірше. З трьома дверима все працює плавно вже другий рік, жодних проблем. Плюс, три двері виглядають більш гармонійно на такій ширині. Якщо хочеш побачити, як це виглядає в реальності, є Фото виконаних робіт з різними варіантами шаф. Там можна оцінити візуально. Ще момент - запитай у виробника про тип роликів і напрямних, це теж дуже важливо для довговічності.

1995 M3, Dinan Chip, Schitnzer Rims, Prolument HID Lows and Fogs.

95M395

users main

Statistics:
Registration: 05.19.2003
02.12.25 - 04:29:01
Message # 3
Сроки монтажа после шпаклевки : Previous topic
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants