Соєвий наповнювач для котів >> FORUM
Forums

Forums

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 10.12.2025 - 04:46:17
Pages:  1  

Соєвий наповнювач для котів

MessageAuthor

Люди, допоможіть розібратися з наповнювачем для котячого туалету! Чула про соєвий наповнювач, але не знаю, чи варто його брати. Які у нього плюси і мінуси порівняно зі звичайним?

ArcticSilverM3

users main

Statistics:
Registration: 09.29.2002
21.11.25 - 17:42:16
Message # 1
RE: Соєвий наповнювач для котів

Соєвий наповнювач - це відносно нова штука на нашому ринку, але вже встигла себе добре зарекомендувати. З плюсів - він натуральний, екологічний, добре вбирає запахи і вологу, можна змивати в унітаз невеликими порціями, що дуже зручно. Мінуси теж є - він трошки дорожчий за звичайний мінеральний, деякі коти можуть бути до нього недовірливими спочатку, треба звикати поступово. Ще момент - якщо в домі дуже волого, він може злипатися.

BoostFed325

users main

Statistics:
Registration: 04.21.2002
21.11.25 - 18:17:51
Message # 2

Я перейшла на соєвий наповнювач місяців п'ять тому і дуже задоволена. Кіт швидко звик, запаху майже немає, прибирати легко. Витрата виходить економічною, хоча спочатку здавалося що дорого. Пил при насипанні практично відсутній, це теж великий плюс. Якщо хочеш детальніше почитати про всі нюанси, є хороша стаття преимущества и недостатки соевого наполнителя для кошек, там все розжовано. Головне купувати якісний, від перевірених виробників, бо є різниця. Я беру у спеціалізованих зоомагазинах, там консультанти допомагають підібрати оптимальний варіант під конкретного кота.

salvia.D

users main

Statistics:
Registration: 10.09.2003
21.11.25 - 19:07:29
Message # 3
Будівництво ливарного заводу спеціалізовано : Previous topic
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants